Medlemsskap

Bli medlem i Parkinson Helsingborg med omnejd!

2024-03-19

Alla med anknytning till Parkinsons sjukdom är välkomna som medlemmar i Parkinsonförbundet. Du som har diagnosen Parkinson, anhörig, god vän, vårdpersonal eller du som bara vill stödja vår verksamhet kan vara medlem.

Medlemskapet kostar för närvarande 360 kr per år och inkluderar ett nyhetsmail varje månad från Parkinson Skåne samt tidningen Parkinsonjournalen fyra gånger per år och lokala informationsblad. Om du är anhörig eller stödmedlem betalar du 140 kr per år. Du får samma tillgång till aktiviteter som en fullt betalande, men ingen tidning.

Här finns stöd och gemenskap
Parkinsons sjukdom är mycket individuell, precis som stödbehovet. Som patientförening ger vi dig tillfälle att träffa personer som befinner sig i samma situation som du själv. Hos Parkinsonförbundet får du råd och tips samt utbildning om sjukdomen, mediciner och behandlingsprinciper som är viktiga för dig i ditt fortsatta samarbete med vården.

Du får också möjlighet att delta i utbildningar, studiecirklar, föreläsningar och medlemsmöten i din lokala förening.

Helsingborgsföreningen har aktiviteter som är gynnsamma för att dämpa Parkinson-symptomen och öka välmåendet. Utöver våra fasta aktiviteter har vi månadsträffar som kan innehålla intressanta föreläsningar, underhållning och social samvaro. Ibland träffas vi även på restaurang eller café för att umgås.
Vi finns på Facebook som Parkinson Helsingborg.

Varmt välkommen!

Bli medlem här (Parkinsonförbundet) →