GåBoll

Prova på GåBoll!

2024-05-17

GåBoll är fotboll anpassat för dig som tycker om bollsporter. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill ha social samhörighet och röra på dig i gemenskap med fotbollen som grund.

Parkinson föreningen Helsingborg med omnejd tillsammans med Höganäs Bollklubb bjuder in till Prova på GåBoll. GåBoll är en stärkande, utvecklande och stimulerande fysisk och social aktivitet för dig som är pensionär där vi kombinerar fysisk aktivitet med anpassade förutsättningar och regler som tex inga tacklingar.

Vi varit igång i två år och vi blir allt fler som träffas och spelar Gåboll och fikar efteråt, alla får vara med och delta. Det är bra att klä sig i oömma kläder och träningsskor. Vi välkomnar fler till vår grupp, kom och var med du med!

Plats: Höganäs BK, Friluftsvägen 7, Lerberget
Dag: Varje tisdag, kl.14-15.30 med start 23 april t o m 11 juni.
Gemensam fika i klubbhuset 15.10

Anmäl dig till: Tommy Franck: helsingborg@parkinsonforbundet.se