Medlemsskap

Bli medlem i Parkinson Helsingborg med omnejd!

2023-06-21

Alla med anknytning till Parkinsons sjukdom är välkomna som medlemmar i Parkinsonförbundet. Du som är parkinsonsjuk, anhörig, god vän, vårdpersonal eller du som bara vill stödja vår verksamhet kan vara medlem.

Medlemskapet kostar för närvarande 300 kr per år och inkluderar ett nyhetsmail varje månad från Parkinson Skåne samt tidningen Parkinsonjournalen fyra gånger per år och lokala informationsblad. Om du är anhörig eller stödmedlem då betalar du 100 kr per år. Du får samma tillgång till aktiviteter som en fullt betalande.

Här finns stöd och gemenskap
Parkinsons sjukdom är mycket individuell, precis som stödbehovet. Som patientförening ger vi dig tillfälle att träffa personer som befinner sig i samma situation som du själv. Hos Parkinson Skåne får du råd och tips samt utbildning om sjukdomen, mediciner och behandlingsprinciper som är viktiga för dig i ditt fortsatta samarbete med vården.

Du får också möjlighet att delta i utbildningar, studiecirklar, föreläsningar och medlemsmöten
i din lokala förening. Helsingborgsföreningen är en mycket aktiv förening och några exempel på det är följande aktiviteter: GåBoll, månadsträffar, boxningsträning, yinyoga, rörelseträning, golf och
kransbindning till jul. Vi har även julmys och en del träffar på konditorier och restauranger för att värna om den stora gemenskapen. Här stöttar vi varandra i ur och skur.

Varmt välkommen!

Bli medlem här (Parkinsonförbundet) →